THIS BLOG IS WRITTEN IN "MALAYSIAN" LANGUAGE SOMETIMES MIXED WITH ENGLISH DEPENDS ON THE TOPIC POSTED.
FOR ALL THE VIEWER@READERS THANK YOU FOR YOUR SUPPORT FOR VISITING THIS BLOG

-AJAK MUSANG-( >_<)V

AJAK MUSANG RACING TEAM PAST & PRESENT SLIDESHOW SCROLL DOWN FOR STORY

Ahad, 9 Jun 2013

AKU JANJI PEMERINTAHAN NEGERI - LITAR LUMBA


Yang num 15 tu menarik minat aku  sekian lama..rasanya lama dah kedengaran..baru-baru ni aku ke Terengganu boleh dikatakan 80% budak-budak ganu saya ramai bermotor,dikatakan aktif juga lah jadi kalau kerajaan negeri ikhlas harap janji ni buka janj KOSONG KOSONG KOSONG...

Yang terbaru pula MB Kedah baru umumkan akan bina LITAR LUMBA di Kedah...Tolong tunaikan!!!
ALOR SETAR: Kerajaan Kedah sedang meneliti lokasi sesuai untuk membina sebuah litar lumba, bagi menunaikan aku janji Barisan Nasional (BN) Kedah pada pilihan raya umum lepas.

Menteri Besar Datuk Mukhriz Tun Mahathir berkata buat masa ini pembinaan litar berkenaan dalam proses penelitian serta perbincangan dan beliau memberi jaminan ia akan dilaksanakan dalam tempoh terdekat.

Beliau berkata pihaknya sedang mengkaji pelbagai aspek termasuk pendidikan, komersil dan sosial demi kepentingan belia di negeri ini.

"Kita buat litar ini untuk memberi ruang kepada generasi belia menceburi sukan permotoran sekali gus dapat menghindarkan mereka daripada terjebak dengan gejala sosial.

"Kita minta rakyat jangan bimbang sebab tak timbul isu buat atau tak. Cuma kita minta sikit masa untuk bincang mengenai lokasi yang sesuai dan bagaimana nak mulakan,"


http://www.astroawani.com/news/show/mukhriz-kedah-bina-litar-lumba-dalam-masa-terdekat-15964

aku pernah ada pomen sorang dari Kedah nama dia MAT KOREK (Gelaran) dia memang kreatif dalam modifikasi motor, aku tengok kesungguhan dia melambangkan kita kena ada litar di tiap negeri & litar ni jangan buat je tapi harap diuruskan dengan baik..Adakan event bulanan, kalau betul janji2 ni menjadi & diuruskan dengan baik memang jadi fenomena akan ada jaguh2 dari Pantai Timur & Kedah akan naik nama di mata dunia.

Litar2 ni pun harap yang buat faham n tahu litar hi speed macamana,jangan lah duk buat litar tapi xda hi speed striaght ,corner x mencabar...kalau nak buat tu buat bebetul..

Politik jangan nak kan nama & populariti sangat ...buat kerja bebetul nanti orang suka..Pastikan orang menguruskan litar ni orang yang memang otai & arif dalam perlumbaan bukan orang kaki NIAGA kaki KENCING kaki MAKAN SORANG.

Bagi orang MINAT & IKHLAS yang nak bentuk ANAK BANGSA MALAYSIA!!!

RACING IS THE MATTER OF SPIRIT NOT STRENGTH

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA BERIKAN KOMEN BERNAS ANDA TENTANG PENULISAN SAYA INI(CUMA TULIS DAN HANTAR)